SJM’s COPYRIGHT

copyright


Copyright en rechten van deze blog zijn van Saskia Boree. Zonder toestemming mogen de teksten, recensies, pagina’s en artikelen niet ergens anders of elders op het internet/ in de media gebruikt worden. Toestemming kan gevraagd worden via sjmschrijft@live.nl.
Er mag van deze blog geciteerd en gelinkt worden, mits de bron, SJM Schrijft/ Saskia Boree, duidelijk erbij wordt vermeld.

Voor samenwerkingen:
Samenwerkingen worden aangegaan wanneer er sprake is van eerlijke naamsvermelding/ bronvermelding buiten content van SJM Schrijft/ Saskia Boree. Dit geldt voor plekken elders op het internet/ in de media.

~ De rechten van een recensie, tekst, pagina en artikel op SJM Schrijft zijn van Saskia Boree. Deze rechten worden pas uit handen gegeven wanneer de tekst daadwerkelijk geaccepteerd is en dus elders gepubliceerd is. Als een tekst aangepast moet worden, mag dit niet zonder toestemming of medeweten van Saskia Boree.
~ Wanneer een tekst niet wordt geaccepteerd en gepubliceerd buiten SJM Schrijft, heeft Saskia Boree nog steeds het recht deze teksten voor eigen doeleinden te gebruiken en waar nodig aan te passen.
~ Teksten die niet geaccepteerd worden voor een blog of site buiten SJM Schrijft, mogen achteraf niet alsnog aangepast worden zonder toestemming of medeweten van Saskia Boree, zodat deze alsnog op betreffende blog of site buiten SJM Schrijft gepost kunnen worden. (plagiaat)
~ Eventueel kan er een proefrecensie gevraagd worden via sjmschrijft@live.nl.
~ Saskia Boree plaatst ook buiten de muren van dit blog recensies op onder andere Bol.com, Hebban.nl, Goodreads.com, Bruna.nl en overige sites. Van deze sites kan Saskia Boree niet garanderen dat recensies op een specifieke datum zichtbaar worden. Wel wanneer een datum als een absolute deadline wordt gegeven. In dat geval verschijnt de recensie ruim voor deze datum.
~ Teksten van Saskia Boree die gepubliceerd zijn buiten SJM Schrijft, worden altijd op SJM Schrijft gelinkt.
~ SJM Schrijft/ Saskia Boree werkt uitsluitend met geschonken recensie exemplaren. Dit kan een fysiek exemplaar (boek, cd) of digitaal exemplaar (e-pub, digitaal geluidsbestand) zijn.


©Saskia Boree

cropped-10807451_10204199457319453_1282197702_o.jpg