SJM’s Boekrecensie In Samenwerking Met Tinteling Romance

Saskia Boree is boekenrecensent voor Tinteling Romance. Ze schrijft liefst recensies voor boeken uit de genres fantasy, thriller, horror en sci-fi, maar eigenlijk is ze van alle genres thuis. Op deze pagina komen alle links naar de recensies die ze voor deze uitgever schrijft. Deze pagina zal dan ook nog regelmatig ge updated worden.


Sommelier Serie

Een ondertoon van liefde is smaakvol en ontspannen: Kate Paris is meer dan een chicklit

Tweede deel Sommelier Serie: Kate Paris niet meer uit genre weg te denken met Een omweg naar geluk

————————————————


Tijan

Blogtour 1 februari t/m 8 februari 2019: Spanning en feelgood gaan goed samen in maffiaverhaal over Cole (Bestselling auteur Tijan)

Shay (Ik haat dat ik van je hou) eigenaardige insteek met een sinister sfeertje: het zet de lezer enigszins aan het denken (bestselling auteur Tijan)

————————————
————————————


Boys of Winter

IJskoud verlangen typische formule welke weer heerlijk hilarisch is: fans van het genre mogen het niet missen (S.R. Grey)

———————————————-
———————————————-


Licht- trilogie

Eerste deel Licht- trilogie: In het donker bevat heftig onderwerp dat makkelijk te raden is: Kim Mulder laat nog vrij weinig aan de verbeelding van de lezer over

—————————————-
—————————————-


ChocLit NL
(samen met DutchVenture Publishing)

Zomer in Carrick Park, verhaal vanuit twee perspectieven, waarvan de puzzelstukjes naadloos zullen passen (Kirsty Ferry)

———————————–
———————————–


Verhalenbundels

Nieuw van Tinteling Romance, de Fem-verhalenbundel: De Ontmaskering doorbreekt taboes rondom seksualiteit

—————————-
—————————-