Nieuwe bundel Brave New Love verschijnt in juni bij Dutch Venture Publishing

Van SJM Schrijft journaliste Saskia Boree – Onlangs maakte de eigenaresse van Dutch Venture Publishing de publicatie van de verhalenbundel Brave New Love bekend. ‘Deze verschijnt in juni dit jaar’, aldus Jen Minkman, tevens auteur. De uitgeverij organiseert daarom in de maanden april en mei een winactie ter ere van deze uitgave.

Volgens Jen is het een diversitybundel. De verhalen in deze bundel zijn vooral gefocust op personages uit een andere cultuur, LGBT (lesbisch, gay, biseksueel, transgender), of personages met een handicap. Door middel van een winactie wil de uitgeverij deze onderwerpen onder de aandacht brengen.

In april en mei kunnen jongeren en uiteraard ook volwassenen bij een aantal boekwinkels in Nederland een kaart en sticker met de slogan “Durf jij jezelf te zijn?” ophalen. Deze kan men gebruiken bij het maken van een collage voor Instagram en Facebook. Op deze manier laten deelnemers zien dat zij zichzelf durven te zijn. Onder hashtag #bravenewlove kan men dan de deelname aangeven. Eind mei wordt dan de winnaar bekend gemaakt.

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in SJM's Nieuws Archief en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.