Auteur Elsbeth de Jager wint Valentijngenootschap schrijfwedstrijd 2018

Van SJM Schrijft journaliste Saskia Boree – Op 10 februari 2018 maakte auteur Elsbeth de Jager bekend dat ze de schrijfwedstrijd van het Valentijngenootschap heeft gewonnen.

Ik heb de schrijfwedstrijd 2018 van het Valentijngenootschap gewonnen!!! Helemaal blij!!’ aldus de schrijfster in hoofdletters op haar Facebooktijdslijn. Ze liet ook nog even weten dat haar boek Chaos medio mei dit jaar bij Tinteling Romance verschijnt. Met het verhaal Mijn dagelijkse date deed ze mee aan deze wedstrijd.

Dit verhaal is kort maar heel krachtig en zowel romantisch als heel verdrietig’, zegt het rapport van de jury over het schrijfsel. ‘Een lief ontroerend verhaal, met helaas de link naar de werkelijkheid.
Elsbeth volgt hiermee collega- auteur Tamara Haagmans op, wie de wedstrijd vorig jaar won. De eervolle vermeldingen gingen naar Annemieke Hoogerbrugge met Het cadeau en Veronica van Roon met Het verzwegen cadeau.

Elsbeth de Jager is niet alleen schrijfster. Ze runt ook haar eigen tekstbureau. Samen met Esther van der Ham (Droomvallei Uitgeverij) schreef ze voor Syrische vluchtelingen boeken over Jamil & Jamila.

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in SJM's Nieuws Archief en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.