Martine Pauwels brengt nieuw boek onder pseudoniem uit: Gesigneerd exemplaar ter beschikking tijdens winactie

Van SJM Schrijft journaliste Saskia Boree – Op maandag 22 januari publiceerde auteur M.G. Crow (Martine Pauwels) haar nieuwe boek De komst van de zwarte eenhoorn, waar onder andere Saskia Boree voor heeft mogen proeflezen.

Mensen, ik ben de laatste hand aan het leggen aan “De komst van de zwarte eenhoorn“. Een deel van mij hoopt het morgen klaar voor publicatie te krijgen,” zo kondigde de Vlaamse schrijfster het afgelopen weekend nog op haar Facebookpagina aan. De publicatie gebeurde inderdaad een dag later onder het pseudoniem M.G. Crow, omdat het meer seks en geweld bevat dan haar eerdere boeken. De schrijfster raakte onlangs nog met twee verhalen in de top vijf binnen haar genre van de wedstrijd Sweekstars 2017.

Om te vieren dat De komst van de zwarte eenhoorn het levenslicht heeft gezien stelt Pauwels een gesigneerd papieren exemplaar ter beschikking die ze onder de deelnemers zal verloten. Daarnaast gaat ze e-pubs weggeven zolang je hiervoor het desbetreffende bericht op haar Facebookpagina een like geeft, deelt en van commentaar voorziet. De actie duurt tot 31 januari 2018. “Op 1 februari zal een onschuldige kattenpoot de hoofdprijswinnaar kiezen”, aldus de schrijfster.

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in SJM's Nieuws Archief en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.