Mara Li maakt frisse start bij Dutch Venture Publishing: Blogtour trilogie De gave van Selkie en Boekpresentatie in Groningen

Van SJM Schrijft journaliste Saskia Boree – Medio september 2017 maakte Mara Li al bekend dat ze in goed overleg had besloten om van haar uitgever te scheiden. Hierdoor heeft ze een tijdje geen uitgever gehad. Zoals misschien niet is ontgaan is ze inmiddels opgenomen in het fonds van Dutch Venture Publishing.

Auteur Mara Li bracht in mei 2015 het eerste deel van haar trilogie De gave van Selkie uit. De stem van de zee kreeg al mooie recensies, net zoals zijn opvolger De roep van Avalon, welke bij dezelfde uitgever in januari 2016 verscheen. Hierna werd het opvallend stil rondom de schrijfster om in februari 2018 een comeback te maken met De komst van de Koning, het laatste deel in de trilogie. Deze zal begin februari 2018 uitkomen bij Dutch Venture Publishing. De eerdere delen in deze serie zullen dan ook opnieuw worden uitgebracht.

Tussen 14 januari 2018 en 2 februari 2018 zal er een Blogtour rondom De gave van Selkie worden georganiseerd door haar nieuwe uitgever. Voor de route van deze tour kan de site van Dutch Venture Publishing geraadpleegd worden. Op 3 februari 2018 zal er vervolgens een boekpresentatie in Boekhandel Van der Velde te Groningen plaatsvinden vanwege het verschijnen van De komst van de Koning.

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in SJM's Nieuws Archief en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.