Nieuwe versie De zaden der hoop Boek 1 De Val van Hymír levert SJM Schrijft opnieuw een achterflap vermelding op: auteur stelt proefversie beschikbaar

Van SJM Schrijft journaliste Saskia Boree – Op 2 september 2017 kondigde pseudoniem Owan Drake de make over van zijn boek De zaden der hoop Boek 1 aan. De Val van Hymír is, zoals hij Saskia Boree persoonlijk heeft laten weten, zijn eerste boek in een behoorlijk grote serie, waarvan Boek 1.5 De Opkomst van een Opstand zijn opvolger is.

De schrijver realiseerde zich onder andere door de recensie van SJM Schrijft dat er nog wat schoonheidsfoutjes in het eerste deel was geslopen en besloot het boek daardoor veel beter te maken.

“Nu het allemaal ineens met een sneltreinvaart gaat, wil ik even een herinnering ophalen. Eerst even wat uitleg vooraf. Auteur Saskia Boree had een tijd terug gereageerd op een aanvraag voor recensenten. De recensie zal ik hieronder plaatsen. Maar daarbij moet ik zeggen dat wat zij in die recensie over kromme zinsbouw zegt, een kwaal was van de eerste versie. Ik heb naar haar tips geluisterd en dus een make-over gemaakt,” aldus Drake in een post op Facebook.

Kort na deze mededeling liet hij de recensent en beginnend auteur weten een citaat uit de recensie van SJM Schrijft te willen quoten op de achterflap van de nieuwe Val van Hymír, welke zo het nu voor staat inderdaad qua zinsbouw verbeterd is. Uiteraard zal elke lezer zoiets als zinsbouw anders ervaren: wat voor de ene lezer niet door de beugel kan, hoeft niet direct voor de ander op te vallen.

Daarnaast stelt Owan Drake een PDF ter beschikking van de eerste twee hoofdstukken van de vernieuwde versie, zodat lezers hierover zelf kunnen beoordelen:
Boek I – Eerste 2 Hoofdstukken PDF

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in SJM's Nieuws Archief en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Nieuwe versie De zaden der hoop Boek 1 De Val van Hymír levert SJM Schrijft opnieuw een achterflap vermelding op: auteur stelt proefversie beschikbaar

  1. Pingback: Zaterdag 20 oktober 2018 | SJM Schrijft

Reacties zijn gesloten.