Zondag 15 januari 2017

Laat ik maar weer eens een stukje van mijn persoonlijke leven eruit gooien. De laatste was van 12 juli 2016… oeps. Zal eens tijd worden dat ik weer eens een update naar buiten gooi… want zo lijkt het nergens naar. 😉 En ik zou nog wel vaker in 2016 een stukje voor m’n digitale journal schrijven. Meh.
Vorige keer schreef ik dat ik Zijdelings aan het doorlopen was, dat ik flink zou gaan schrappen. Dit verhaal was compleet op 7 mei 2016 en kort daarna ben ik, naast het herschrijven, met mijn opvolgende schrijfproject begonnen. (waar ik al een paar ideeën voor had op 5 mei 2016) Inmiddels heb ik Zijdelings tijdelijk aan de kant gezet voor m’n nieuwe paranormale verhaal. Ik kan er zoals meestal in een beginstadium vrij weinig over kwijt, maar heb er al wel een pagina voor aangemaakt, zodat ik m’n voortgang daar kan bijhouden. Ik kan alvast wel verklappen dat ik momenteel als een trein ga… (wel bedankt, Brain Tracy!) Ik probeer niet te hard van stapel te lopen, want ik wil m’n tekst niet afraffelen… Als ik wat verder ben, zal ik eens over een Synopsis brainstormen.

cropped-zijdelings-facebook.jpg
Mijn verdere schrijfdoelen voor dit jaar zijn: meer boeken recenseren (zoals je misschien hebt gezien ben ik daar deze twee weken al aardig mee op weg), Zijdelings naar een uitgever sturen (dat wordt waarschijnlijk medio april… stay tuned…), schrijven aan dat paranormaal getinte verhaal en veel, maar dan ook veel lezen. Ik heb uiteraard nog een aantal andere nevenactiviteiten en deze zijn uiteraard net zo belangrijk. In de boekenwereld zeggen ze dan dat je flink “geboekt” bent met zoveel dingen die je van de straat houden. En laten we hopen op zijn minst elke maand een stukje voor mijn digitale journal te produceren… helaas heb je daar totaal geen grip op. Niet altijd gebeurd er iets belangrijks en soms valt er gewoon niets up te daten. Of wel, maar dan kom je om in de dingen die je nog wilt doen. Dat kan natuurlijk ook.
Ik ga het er voor nu bij laten. Ben voor vandaag even uitgeschreven…

~Saskia (SJM)~

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in SJM's Journal. Bookmark de permalink .