SJM’s Schrijfsels ~ Maar 4x Stephen King…

Er werd ooit op Facebook een Giveaway georganiseerd, waarbij werd gevraagd waarom ik boeken van Stpehen King wilde winnen… Dit was mijn antwoord.

Ogen van de Draak- Inside

Maar 4x Stephen King…

“Na mijn Dodenwake ging ik wanhopig opzoek naar mijn Duistere Kant. Snuffelend tussen de boeken kon ik Het vinden, wat een hele Beproeving was. Deze clown had zo’n beetje mijn innerlijke Cujo in me naar boven gebracht en me Ogen Van Vuur gegeven…. Alsof het eigenlijk Ogen Van De Draak zijn.
Enfin Vier Seizoenen verder, tijdens de Wisseling Van De Wacht, had ik De Colorado Kid in mij gevonden en wendde ik mijn Duistere Krachten aan om mijn Dromenvanger af te maken. De Gloed over mijn Misery hield gelukkig niet lang aan en zorgde ervoor dat De Eerlijke Vinder in mij boven kwam drijven, zodat ik het vinden naar meer boeken van deze buitengewone schrijver kon voltooien. Ik nam mijn Mobiel ter hand, om mijn vrienden van De Donkere Toren te bellen. Echter stond ik voor een Dodelijk Dilemma en kreeg ik een aantal Satanskinderen aan de lijn, welke ruw werden verstoord tijdens belangrijk Werk In Uitvoering.
Terwijl er een Wind Door Het Sleutelgat woei, zag ik door het Tweeduister De Spelbreker onheilspellend opdoemen. Op dat moment gleed er De Shining door mijn Bezeten Stad, welke mijn Insomnia, wat zich meer als De Storm Van De Eeuw voordeed, aanwakkerde… mij Gevangen in Shawshank Redemption zette en daarmee van Stephen King hemzelf.
Elke keer als ik De Ademhalingsmethode wil toepassen, houdt Mr. Mercedes me tegen, dus ben ik sindsdien nooit meer in Razernij uitgebarsten, wanneer ik een boek van de koning opensla. Door deze hele Marathon zou ik weleens Vel Over Been kunnen worden (daar kan Carrie nog een voorbeeld aan nemen) en kan ik De Groene Mijl niet meer proper trotseren… jullie zien dus, het winnen van deze drie boeken is pure Noodzaak!”

~ Saskia Boree ~ 21 september 2016

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in SJM's Schrijfsels en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.