De eerste New Adult : Boekpresentatie “Hitte” in Gouda

Hitte

Begin maart ligt de papieren versie in de winkel onder het pseudoniem van Olga Hoekstra. Hitte van Lis Lucassen is momenteel al te downloaden als e-book en op donderdag 26 maart 2015 is het tijd voor de officiële boekpresentatie in Gouda.

Midden in de Young Adult Boekenweek is het dan zo ver. De boekpresentatie van Hitte, die Olga Hoekstra onder het pseudoniem van Lis Lucassen schreef. Om 19.00 uur is iedereen van harte welkom in boekhandel Verkaaik te Gouda, waar je wordt ontvangen met taart en (alcoholvrije) cocktails. Vanaf half acht zal het programma van start gaan met onder andere de boektrailer en vertelt Lis Lucassen over het schrijven van het boek, waarbij er gelegenheid is om vragen te stellen.

Opvallend is de win actie, die tijdens de presentatie wordt georganiseerd. Iedereen die in zijn of haar meest zomerse outfit verschijnt, maakt kans op een gesigneerd exemplaar. Na de uitreiking van het gesigneerde exemplaar heeft men de gelegenheid om zijn of haar exemplaar te laten signeren door de auteur.

Een New Adult is een boek voor 16 tot 30 jarigen. Waar het bij de Young Adult in de tiener leeftijd zit, spelen de New Adult verhalen zich meestal af tussen de 18 en de 25.

De spanning tussen de twee karakters houd je in zijn greep,” aldus Stormchaser Annabel op haar blog Het leven van een boekenworm. En volgens Verkikkerd en Verslingerd auteur Lisette Jonkman is Hitte een heerlijk zomerboek. Een bezoekje aan deze heuse presentatie zal zeker de moeite waard zijn, maar wees er snel bij. Er is plaats voor plusminus vijftig mensen. Vol=vol!

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in Freelance Schrijfsels en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.