In september verschijnt nieuwe boek Roos Boum : De kennisbewaarder, nu al lovend ontvangen

In september verschijnt nieuwe boek Roos Boum : De kennisbewaarder, nu al lovend ontvangen

Kennisbewaarder

Van Roos Boum Representive Saskia Boree – “In september 2013 zal mijn nieuwe boek verschijnen”, zo mailde ze haar RBR’s nog kortgeleden. Op haar site is al een prachtige recensie te vinden. Scriptbureau Proeflezeres schreef deze recensie.

Roos Boum weet als geen ander hoe ze een geheim bewaart. Door dit toch met de lezer te delen, kiest ze er wel voor dat ze de kennis niet zomaar prijsgeeft. Dit heeft geresulteerd in een uiterst onderhoudende roman die zowel verrast als intrigerend blijft tot aan het slot,” aldus Scriptbureau in hun recensie. “Het kan bijna niet anders dan dat het je aan het denken zet, laat twijfelen wellicht. En dat is bijzonder knap gedaan. Hoe dat de auteur is gelukt? Dat is nou juist het geheim…”

Een spannende queeste in Mexico van Liz die op zoek gaat naar haar vermiste vriend Rick. Het boek De kennisbewaarder is vooral een omvangrijk researchproject geweest omdat ik nog nooit in Mexico ben geweest. Het boek is nu zo goed als af,” zijn de trotse woorden van Roos.

Uiteraard hebben alle betrokken RBR’s een snippet mogen lezen, en werd door velen al lovend ontvangen. “Kom maar op met dat boek!” was de enthousiaste reactie van mede Roos Boum Representive Wendy Verstraeten op Facebook. “Ik voorzie nu al weinig slaap voor mezelf.”

Een sneak peak van de kaft was al snel te bewonderen, onder de in aanmerking gekomen mensen op Facebook. Corinne van der Ploeg, ook RBR, beaamde over de kaft het volgende: Ziet er prachtig uit, voor en achterkant!! Belooft een mooi boek te worden om te lezen voor de komende winter.”

Recensie Scriptbureau Proeflezeres

Over Saskia Boree

Journalist, (boeken) Recensent, (nieuws) Redacteur, Auteur van: Schimmen&Schaduwen, 2009-2015 (niet meer verkrijgbaar) Tijdsdreiging, Kort verhaal in de Enge Verhalenbundel 2017 Zijdelings, huidig schrijfproject Tijdreizen 2014 tot heden Onbekende titel, huidig schrijfproject Paranormaal/ Tijd 2016 tot heden
Dit bericht werd geplaatst in SJM's Nieuws Archief en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.